FaR
Miha

Alakformálás ultrahanggal

kavitacio1

Napjaink egyik problémája az ideális alak megtartása. Az ülőmunka, a kevés mozgás, nőknél a terhesség nagyon megnehezíti, hogy ne alakuljanak ki zsírpárnák.

A kavitációs zsírbontás segítségével akár alkalmanként „leolvadhat” 2-3 cm a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott “makacs” zsírfeleslegből.

Mit jelent a kavitáció?

Egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból – a nyomás esése következtében – hirtelen gáz fázisba megy át.

Hogyan működik a kavitáció?

Az intenzív, 40.000 HZ frekvenciájú ultrahangos hullámok vibrációjával támadják a zsírsejteket, számtalan légbuborékot képeznek a zsírsejtek közelében, amelyek nagy erővel ütköznek sejtfalaknak és felrobbantják azokat. A zsírsejtek felbomlását követően glicerinek és szabad zsírsavak keletkeznek, amelyek anyagok a 0,5 Mhz-es rádiófrekvenciás hullámok hatására az anyagcsere rendszerbe kerülnek. Az anyagcsererendszerből a kezelő fejek hatására távoznak a testnedvekkel.

Ez a forradalmian új kezelési mód maximális biztonsággal alkalmazható az alábbi problémákra:

1. A „narancshéjas” bőrfelület kezelése, test karcsúsítása.

A bőrmegújítás alapelve

A vérkeringés javítása rádiófrekvenciás eljárással történik, amely eljárás során 1 másodperc alatt 1 milliószor fog megváltozni a gép által létrehozott mágneses mező polaritása. Ennek következtében a bőrszövetet gyógyító hatás éri, mivel a kezelés során bekövetkezik az ún. Brown hatás (a bőrszövet molekuláinak rendszertelen mozgása, a hőmozgás). A keletkezett hő a bőrfelületen szétterjed, a káros kollagének kiszabadulna a hidrogén kötésből, a hármas spirál struktúra megváltozik. Ennek a kollagén kiválásnak az eredménye a feszes bőr.
Az energia kibocsájtás szabályozásával a cirkulációs eljárás folyamán a bőrszövetet enyhe, mérsékelt vagy erős hőhatás éri a beállítási fokozatoknak megfelelően. A sebgyógyulásnál is hasonló (gyulladás, bőrduzzanat, átalakulás) folyamat játszódik le. A kezelés eredményeképpen a bőrszövet átalakul, feszessé válik és eltűnnek a bőr ráncai (az ún. Calvin vonalak) és a bőrpetyhüdtség, amely egyébként a súlyveszteség következtében alakul ki. A kezelés tartós hatást eredményez.

2. A test karcsúsító zsírtalanításának alapelve

kavitacio2A rádiófrekvenciás eljárás helyi hőhatást idéz elő a bőrfelszín alatti szövetekben és így a trigliceridek teljesen kikerülnek a zsírsejtekből. A zsírbontó enzimek hatására a trigliceridekből zsírsav és glicerin keletkezik, amely anyagok a szervezet anyagcseréje során eltávozik. Ez a korszerű egészségügyi cirkulációs módszer – amely a rádiófrekvenciás berendezés segítségével hat a zsírsejtekre és a trigliceridek mennyiségi redukcióját idézi elő a kívánt testfelületre lokalizálva – valóságos karcsúsító súlycsökkenést eredményez.

3. A nyirokkeringés javítása

A kezelést követően – annak részeként, a szintén fájdalommentes - vákuumos nyirokmasszázst ajánlott végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját. A rádiófrekvenciás technológia és energia előnye az, hogy közvetlenül hatnak a bőrfelület alatt elhelyezkedő zsírszövetekre azáltal, hogy a kezelési területen helyi hőhatás keletkezik. A helyi hőhatás aktivizálja a zsírsejteket, amelyek bomlása felgyorsul és a bomlási termék a méreganyagokkal együtt belekerül a nyirokrendszerbe és a külső elválasztású mirigyek segítségével távozik a szervezetből.

Ami a maradandó eredményhez szükséges

kavitacio3A tökéletes eredményhez szükséges a kezelést követő 3 napban a cukor és szénhidrát bevitelének mellőzése.

Jelentősen, 2.5-3.5 literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás séta is lehet.

Diéta betartása (pl.: paleolit, mediterrán diéta) mindenféleképp szükséges.