FaR
Miha

20190624 kicsi

Böjtös András vagyok, a FitandRush Speedfitness Stúdió vezető személyi edzője.

Az elmúlt 6 év során számos tapasztalatot szereztem az EMS technológia és edzés területén.

Tanulmányaimat az ELTE-PPK Rekreáció és Egészségfejlesztés szakán végeztem, mellette a fitness testépítő szakedzői képzésen is részt vettem, illetve az EMS technológia elméleti és gyakorlati képzéséből is sikeresen levizsgáztam.

EMS személyi edzőként nemcsak azt tanultam meg, hogy hogyan tartsunk gyakorlatias edzést, hogyan bánjunk a vendégeinkkel, illetve orvosoljuk problémáikat személyre szabottan, hanem azt is, hogy milyen háttérmunkákat kell elvégezni annak érdekében, hogy a vendég a maximális kényelmet, rugalmasságot és prémium szolgáltatást kapja meg. Az a célom és feladatom, hogy felismerjem a vendég erősségeit és gyengeségeit, a személyes céljait az edzéssel kapcsolatban fejben tartsam, majd ezek megismerése után alakítsam ki az edzéseiket.

Ennek tudatában 2017 júniusában úgy határoztam, hogy itt az ideje egy saját speedfitness stúdió megnyitásának.
Stúdiónk nem csak az EMS technológia miatt mondható prémium kategóriásnak, hanem azért is, mert szolgáltatásaink mellé mindenkinek jár az edzés alatt elfogyasztható izotóniás ital, illetve az edzés után egy fehérje turmix.

Edzéseink maximálisan személyre szabottak, illetve ha bármilyen kérdés merülne fel táplálkozással vagy életmóddal kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk.

Várunk mindenkit a XIII. kerületi speedfitness stúdiónkba!

 

rolunk mozaik

 


 Dokumentumaink: