FaR
Miha

Fitandrush Speedfitness Stúdió szabályzata

A szabályzat célja, hogy meghatározza azokat az alapvető szabályokat, amelyek a stúdió biztonságos, rendeltetésszerű üzemeltetéséhez, állagának megőrzéséhez, ezáltal magas színvonalú működéséhez szükségesek. Továbbá, hogy előírja azokat az elvárásokat, melyek minden vendég zavartalan sportolását és kikapcsolódását szolgálják.

A Fitandrush Stúdió szolgáltatásainak igénybevétele a szabályzat egyidejű elfogadását is jelenti.

  • Általános szabályok

Minden vendég köteles első alkalommal kitölteni egy Beleegyező nyilatkozatot, ezzel elfogadja a Fitandrush Speedfitness Stúdió szabályzatában foglaltakat, valamint hozzájárul a személyes adatainak kezeléséhez.

A stúdió a szolgáltatásait igénybe vevő vendégekről adatnyilvántartást vezet (személyes adatok). A megadott személyes adatokat a stúdió (telefonszám, e-mail cím) kapcsolattartás céljából kezeli és tárolja. Azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki. (Bővebben: Adatkezelési tájékoztató)

A stúdió eszközeit csak rendeltetésüknek megfelelően, saját felelősségre használhatók.

  • Teremhasználat és lemondási feltételek

Az edzés időpontok úgy kerültek meghatározásra, hogy minden edzés előtt legyen idő átöltözni, utána letusolni.
Az edzésekre időpontra érkeznek a vendégek. Időre való érkezés azért nagyon fontos, mert minden vendég előtt és után is vannak vendégek, és ha megcsúszunk, akkor mindenki csúszik.

Lemondás: az edzés időpontja előtti nap 19 óráig van lehetőség a másnapi edzést lemondani. Ha 24 órával előtte nem kerül lemondásra az edzés, akkor az az alkalom levonásra kerül a bérletből, vagy ki kell fizetni az alkalmat.
Lefoglalt időpontban meg nem jelenés (lemondás nélkül), alkalmanként egy egység levonása a bérletből.

Késés esetén rövidített edzés lehetséges, abban az esetben, ha közvetlen időpont foglalás van a vendég mögött.

Kérjük, ha korábban érkezik a vendég a helyszínre, akkor ne nyissa ránk az ajtót, hiszen nagy valószínűséggel edzés folyik a teremben, emiatt kizökkentheti az éppen keményen dolgozó vendéget és az edzőt is. Ilyenkor türelmet kérünk.

A terembe kérjük, hogy az utcai cipőt minden vendég vegye le. Igyekszünk minél szebb és higiénikusabb környezetet biztosítani mindenki számára. 

  • Öltöző használata 

Távozás után az öltözőszekrényekben szemetet hagyni tilos. Edzés végeztével a használt ruhákat és törölközőket kérjük, a szennyeskosárba tenni, ezzel megkönnyítve munkánkat.

Köszönjük, hogy betartod a Stúdió szabályzatát!